[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Нагороди


Фон


Шануймося, бо ми того варті!


23 серпня на урочистостях з нагоди 20-ї річниці незалежності України голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін та голова обласної ради Микола Ковальчук вручили директору обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського Олені Гаращенко почесну відзнаку „Честь і слава Кіровоградщини”, якою нагороджено колектив бібліотеки.

„Честь і слава Кіровоградщини” - найвагоміша почесна відзнака, запроваджена рішенням Кіровоградської обласної ради від 16 грудня 2005 року. Вона присуджується за заслуги у забезпеченні соціального й економічного розвитку, проведенні заходів із забезпечення законності, прав і свобод громадян, здобуття значних успіхів у виробничій, соціально-культурній, науковій, військовій, міжнародній, творчій, спортивній, громадській та інших сферах діяльності, вагомий внесок у створення матеріальних, культурних і духовних цінностей. До речі, цією високою нагородою вперше відзначено трудовий колектив бібліотеки серед закладів культури області.

Бібліотечний колектив щиро вдячний обласній владі за високу та почесну оцінку його праці. Це зобов’язує нас ще більш активно своєю творчою діяльністю утверджувати позитивний авторитет бібліотеки на теренах області, держави та всього світу!







Фон


Фон

[ HOME ]

Нагороди
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2009 Webmaster: webmaster@library.kr.ua